Bli byråpartner!

Få nya kunder

Fortsätt jobba under eget varumärke

Driver du en lokal redovisningsbyrå? Är du sugen  på att starta upp en egen byrå? Då är du välkommen att kontakta Helt Digitalt!

Bli byråpartner

Helt Digitalt erbjuder er som redan idag driver en redovisningsbyrå att bli partners med oss. Vi ställer inga krav på att ni måste byta firmanamn eller ändra ett redan inarbetat varumärke på den eller de orter ni verkar. Nya kunder som signar upp på Helt Digitalt kan få en redovisningskonsult lokalt på de orter ni verkar.

Låter detta intressant så fyll i formuläret nedan och vi återkopplar inom ett par dagar.

Hur fungerar det?

Nya kunder till er redovisningsbyrå

Helt Digitalt får många intresseförfrågningar från småföretagare runt om i landet. Är ni en av våra partners på den lokala orten kan ni bli den byrå som får jobba med kunden.

Behåll er nuvarande profil

Ett redan inarbetat firmanamn och varumärke betyder mycket. Helt Digitalt ställer inga krav inom det området, utåt mot kunder jobbar ni på som vanligt. Det ska vara enkelt att bli partners med oss.

Fördelaktigt avtal

Företagare som signar upp på Helt Digitalt använder vår app tillsammans med ansluten redovisningsbyrå. Appen i sig är kostnadsfri för företagaren och för er byrå! Kontakta oss för att boka ett möte så inleder vi en diskussion kring ett samarbete.

Formulär för byråer och redovisningskonsulter

Helt Digitalt Sverige AB

Box 79

301 03 HALMSTAD

0771 – 600 300

Huvudkontor: Linjegatan 3

Org.nr. 559327-2445

VAT SE559327244501

 

Öppettider växel

Mån – Tor

09.00 – 16.00

Fre

09.00 – 15.00

Eller rikta mobilkameran

och skanna QR-koden